Products / Blades / Triumph Heavy Duty blade

Vores blade

Triumph Heavy Duty blade

Alle Triumph® blade fremstilles på vores egen fabrik efter stramme kvalitetstolerancer. Vi bruger udelukkende stål af høj kvalitet fra europæiske leverandører. Dette sikrer slutproduktet er af højeste kvalitet.

Alle Triumph® blade er skarpe på begge sider, hvilket gør dem meget økonomiske i brug. Bladet skal blot vendes og en frisk skrabeæg er klar.

Triumph heavy duty blade er fremstillet specielt til Triumph® Heavy Duty skraberen, og kan ikke anvendes i andre Triumph skrabere. Bladene leveres i et plastiketui.

Vores mange års erfaring gør os i stand til at fremstille branchens bedste blade, og vores dygtige håndværkere sætter en ære i det.

Varianter

149 mm Triumph heavy duty blade, 0.30 mm kulstofstål (10 stk)
Art. no.: 311-149-0.30-C-10-0X
Standardkarton: 100 etuier (1000 blade)

90+ års skarphed

JBF A/S har mere end 90 års erfaring med produktion af barberblade og industrielle blade og tilbyder et stort udvalg af industrielle barberblade.

JBF’s industrielle blade er fremstillet af europæisk kulstofstål eller rustfrit stål af høj kvalitet og er perfekt slebne for at opnå langvarig skarphed. De er et holdbart, nøjagtigt produkt af høj kvalitet, der sikrer effektivitet i din produktion.
Bestil dine industrielle blade fra JBF med lak, hvis du ønsker et blad, der er mere modstandsdygtigt over for rust.

JBF producerer også en række specialblade, der er udviklet i samarbejde med vores kunder.