Kvalitet.
Funktion.
Sikkerhed.
+
Triumph.

Mød vores Triumph® sortiment

Triumph® MK3

Triumph® MK2

Aqua Triumph®

Andre

Blade

MK3 Series

Triumph® MK3 har fået alle Triumph® MK2's kvaliteter og holdbarhed, men har nu også et slankere og ergonomisk gummihåndtag med skridsikre riller.

Håndtaget på Triumph® MK3 giver et behageligt og sikkert greb, som gør skraberen velegnet til længerevarende brug. Med en bredde på 150 mm kan skraberen klare selv store skrabeopgaver hurtigt. Skraberen leveres med sikkerhedshætte og monteret med 0,20 mm kulstofblad. Skraberen leveres med eller uden gummiliste isat i sikkerhedshætten.

Skarp & sikker

Forstærket kanal fastholder det skarpe dobbeltslebne blad. Forbedret udløsertap på bladholderen med afrundede hjørner. Sikkerhedshætte med nyudviklet og forbedret låsemekanisme, understøttet af låsemærker og en tydelig kliklyd.

Ergonomisk & komfortabel

Håndtaget er formet, så det ligger godt i hånden. Bløde og kemikaliebestandige materialer giver en mere ensartet arbejdsoplevelse. Forbedrede afrundede hjørner og skridsikre ribber gør dit greb sikkert og fast.

Fleksibel & brugervenlig

Monter nemt håndtaget på alle standard forlængerskafter fra forskellige producenter. Illustrative pile viser, hvordan du nemt udskifter bladet og fjerner beskyttelseshætten.

MK2 Series

Triumph® MK2 Straight blev lanceret i 1981. Den satte hurtigt en ny standard for professionelle skrabere og har været populær lige siden.

Triumph® MK2 er støbt af et stykke forstærket plastik, der gør den ekstra holdbar. Skraberen er fortsat håndværkerens foretrukne værktøj takket være dens enkelthed, lave vægt, høje kvalitet og naturligvis det 150 mm brede hoved. Skraberen leveres med et 0,20 mm kulstofblad og sikkerhedshætte med eller uden gummiliste.

Skarp & sikker

Forstærket kanal fastholder det skarpe dobbeltslebne blad. Forbedret udløsertap på bladholderen med afrundede hjørner. Sikkerhedshætte med nyudviklet og forbedret låsemekanisme, understøttet af låsemærker og en tydelig kliklyd.

Ergonomisk, komfortabel & brugervenlig

Håndtag er formet, så det ligger godt i hånden. Afrundede hjørner og glidsikre ribber giver et sikkert og fast greb. Monter nemt håndtaget på alle standard forlængerskafter fra forskellige producenter. Illustrative pile viser, hvordan du nemt udskifter bladet og fjerner beskyttelseshætten.

Aqua Triumph®

Alle vores Aqua-serier bruger blade af rustfrit stål for at minimere rust. Desuden er bladene altid lidt kortere end skraberens bredde for at minimere risikoen for at beskadige gummitætningen på indersiden af akvariet.

Aqua Triumph<sup>&reg;</sup>-skraberen er en 150 mm bred skraber, der er udstyret med et 140 mm blad i rustfrit stål. Bladet er 10 mm kortere end skraberhovedet for at undgå at beskadige silikoneforseglingen i akvariets hjørner.

Aqua Triumph<sup>&reg;</sup> har også en gummiliste monteret i sikkerhedshætten, der gør den ideel til rengøring af ydersiderne på akvarier. Håndtaget på Aqua Triumph<sup>&reg;</sup> har et nøglehul, så det er nemt at fastgøre til en forlængerstang, hvis du har brug for længere rækkevidde.

Triumph® 2000 og Heavy Duty

Triumph® 2000

Triumph<sup>&reg;</sup> 2000 har sikkerhedshætten indbygget i skraber- hovedet. Sikkerhedshætten kan nemt betjenes med én hånd. Med alle dele integreret og enhåndsbetjening er Triumph<sup>&reg;</sup> 2000 ideel til arbejde i højden. Skraberen leveres som standard med et 149 mm kulstofståblad isat.

Triumph® Heavy Duty

En kraftig udgave af den originale Triumph® MK2 skraber, der er designet til at bruge stærkere og tykkere 0,30 mm kulstofstålblade. Det gør skraberen ideel til rengøring af terrazzo og andre glatte stengulve. Skraberen leveres med et 0,30 mm tykt blad i kulstofstål og en beskyttelseshætte uden gummiliste isat.

Triumph® blade er tilgængelige i både almindeligt kulstofstål og rustfrit stål. Kulstofstål er stærkere end rustfrit stål og vil bedre bevare skarpheden over tid ved intensiv brug. Modsat er blade i rustfrit stål mindre udsat for rust og er mere bøjelige. Vi anbefaler at benytte rustfri Triumph® blade til sporadiske lette skrab og kulstofstål Triumph® blade til mere intensiv rengøring samt længere tids brug den samme dag.

Triumph® blade 25 stk. 149 mm 0.20 mm Kulstofstål
Triumph® blade 25 stk. 149 mm 0.15 mm Rustfrit stål
Triumph® blade 25 stk 149 mm 0.20 mm Rustfrit stål
Aqua Triumph® blade 5 stk 140 mm 0.15 mm Rustfrit stål

Et udvalg af vores mest populære Triumph® glasskrabere

90+ års skarphed

JBF A/S har mere end 90 års erfaring med produktion af barberblade og industrielle blade og tilbyder et stort udvalg af industrielle barberblade.

JBF’s industrielle blade er fremstillet af europæisk kulstofstål eller rustfrit stål af høj kvalitet og er perfekt slebne for at opnå langvarig skarphed. De er et holdbart, nøjagtigt produkt af høj kvalitet, der sikrer effektivitet i din produktion.
Bestil dine industrielle blade fra JBF med lak, hvis du ønsker et blad, der er mere modstandsdygtigt over for rust.

JBF producerer også en række specialblade, der er udviklet i samarbejde med vores kunder.