Den nye Handy er her

Vi er den førende leverandør af glasskrabere i Europa.

Triumph®

Den originale Triumph®-skraber er anerkendt af vindues- fagfolk over hele verden for sin overlegne kvalitet og skraberevne.

Handy

En prisbillig løsning til let og lejlighedsvis brug. Hovedet på 80 mm er ideelt til at fjerne maling, klistermærker og tape fra vinduer.

Aqua

Handy-skraberen leveres med et JBF-blad i høj kvalitet og gør det hurtigt at fjerne alger og andre aflejringer indeni akvariet.

"Når vi bruger Triumph® MK3 Angled til at fjerne solfilm kan vi gøre det på den halve tid."

Bechmann Skilte, Danmark

Tro på vores værdier

1.

+Kvalitet

Kvalitetsværktøj holder i lang tid. Samtidig er det effektivt og nemt at bruge. JBF har erfaring og kompetencer til både at udvikle og producere absolut topkvalitet.

2.

+Funktion

JBF kender de udfordringer, som vores slutbrugere møder i hverdagen. Derfor er vores værktøjer designet med mest muligt fokus på de opgaver, de skal løse.

3.

+Sikkerhed

Værktøjer fra JBF er skarpe. Og vores brugere har travlt. De har ikke tid til at komme til skade. Derfor udvikler vi værktøjer med størst muligt fokus på sikkerhed.

Et udvalg af vores mest populære produkter

Vores mange års erfaring gør os i stand til at fremstille branchens bedste blade, og vores dygtige håndværkere sætter en ære i det. Alle blade er skarpe på begge kanter, hvilket gør dem meget økonomiske i brug. Vend blot bladet om, så har du en ny skrabekant klar til brug.

Triumph® blade

Handy blade

Aqua blade

Andre blade

90+ års skarphed

JBF A/S har mere end 90 års erfaring med produktion af barberblade og industrielle blade og tilbyder et stort udvalg af industrielle barberblade.

JBF’s industrielle blade er fremstillet af europæisk kulstofstål eller rustfrit stål af høj kvalitet og er perfekt slebne for at opnå langvarig skarphed. De er et holdbart, nøjagtigt produkt af høj kvalitet, der sikrer effektivitet i din produktion.
Bestil dine industrielle blade fra JBF med lak, hvis du ønsker et blad, der er mere modstandsdygtigt over for rust.

JBF producerer også en række specialblade, der er udviklet i samarbejde med vores kunder.