De bedste akvarieskrabere

Mød vores Aqua sortiment

Aqua Triumph+ MK3

Aqua Triumph+ MK2

Aqua Handy

Aqua blade

Aqua Triumph+ MK3

Aqua Triumph+ MK3 er et professionelt værktøj til dem der kun vil have det bedste.

Aqua Triumph+ MK3 Straight

Aqua Triumph+ MK3 er et professionelt værktøj til dem der kun vil have det bedste. Det ergonomiske gummihåndtag er en fornøjelse at have i hånden, også når det er vådt. Skraberen er af samme kvalitet og 150 mm bred som Aqua Triumph+ MK2 og rengør hurtigt store overflader perfekt.

Med sikkerhedshætte, 140 mm langt, 0,15 mm tykt rustfrit stålblad og gummiliste som standard.

Aqua Triumph+ MK3 Angled

Alle funktionerne i Aqua Triumph+ MK3 Straight, men med hovedet vinklet 30° fremad. Glasskraberen har et ergonomisk gummihåndtag, der gør den til en fornøjelse at holde, selv når den er våd. Det gør det nemt at vinkle glasskraberen korrekt inden i tanken og forenkle brugen på en forlængerstang. Alt dette er med til at gøre den til den ultimative akvarieskraber efter vores mening.

Med beskyttelseshætte og 140 x 0,15 mm blad i rustfrit stål og gummisliste som standard.

30° vinklen gør den nem at håndtere.

Aqua Triumph MK2+

Den originale Triumph-skraber er anerkendt af vinduesfagfolk over hele verden for sin overlegne kvalitet og skraberevne.

Aqua Triumph MK2+ Angled

Ligesom den lige version er Aqua Triumph+ MK2 Angled-skraberhovedet vinklet 30° fremad. Det gør det nemt at vinkle glasskraberen korrekt indeni akvariet og gøre den nemmere at bruge på en forlængerstang.

Aqua Triumph MK2+ Straight

With its 150 mm width, the scraper is ideal for cleaning large aquariums with minimum effort.

Med sikkerhedshætte, 140 mm langt, 0,15 mm tykt rustfrit stålblad og gummiliste som standard.

Aqua Handy

Alle vores Aqua-serier bruger blade af rustfrit stål for at minimere rust. Desuden er bladene altid lidt kortere end skraberens bredde for at minimere risikoen for at beskadige gummitætningen på indersiden af akvariet.

Aqua Handy Angled

Som Handy Straight, men med hovedet vinklet fremad 15°. Det gør det nemt at vinkle skraberen korrekt på glasset og giver en mere behagelig arbejdsstilling.

Aqua Handy Straight

Handy-skraberen leveres med et JBF-blad i høj kvalitet og gør det hurtigt at fjerne alger og andre aflejringer indeni akvariet. Det er et godt valg for alle akvariehobbyfolk, der er på udkig efter et lille og effektivt redskab til at fjerne alger.

Aqua Handy 300

Med sit 300 mm håndtag gør Handy 300 det nemt at nå bunden af tanken. Ligesom Handy Angled vinkles hovedet på Handy 300 15° fremad for at gøre det nemt at vinkle skraberen korrekt på glasset.

Alle vores Aqua blade er fremstillet af rustfrit stål i høj kvalitet for at mindske rustdannelse. De altid skarpe blade glider let gennem selv genstridige alger. Bladene er en smule kortere end skraberens bredde for at undgå at silikonefugerne beskadiges når der skrabes.

Aqua Triumph blade
5 eller 10 stk. 140 mm
0.15 mm
Rustfri stål

Aqua Handy blade
5 eller 10 stk. 70 mm
0.15 mm
Rustfri stål

Et udvalg af vores mest populære Aqua glasskrabere

90+ års skarphed

JBF A/S har mere end 90 års erfaring med produktion af barberblade og industrielle blade og tilbyder et stort udvalg af industrielle barberblade.

JBF’s industrielle blade er fremstillet af europæisk kulstofstål eller rustfrit stål af høj kvalitet og er perfekt slebne for at opnå langvarig skarphed. De er et holdbart, nøjagtigt produkt af høj kvalitet, der sikrer effektivitet i din produktion.
Bestil dine industrielle blade fra JBF med lak, hvis du ønsker et blad, der er mere modstandsdygtigt over for rust.

JBF producerer også en række specialblade, der er udviklet i samarbejde med vores kunder.