Products / Blades / Aqua Triumph blade

Vores blade

Aqua Triumph blade

Alle vores Aqua blade er fremstillet af rustfrit stål i høj kvalitet for at mindske rustdannelse. De altid skarpe blade glider let gennem selv genstridige alger.

Bladene er skarpe på begge sider, hvilket gør dem meget økonomiske i brug. Alle blade leveres i en praktisk dispenser der trygt fremfører et blad ad gangen. Bagsiden er designet til sikker bortskaffelse af brugte blade. Bladene er en smule kortere end skraberens bredde for at undgå at silikonefugerne beskadiges når der skrabes.

Vores mange års erfaring gør os i stand til at fremstille branchens bedste blade, og vores dygtige håndværkere sætter en ære i det.

Varianter

140 mm Triumph blade, 0.15 mm rustfrit stål (5 stk)
Art. no.: 311-140-0.15-R-5-ox
Standardkarton: 100 dispensere (500 blade)

140 mm Triumph blade, 0.15 mm rustfrit stål (10 stk)
Art. no.: 311-140-0.15-R-10-ox
Standardkarton: 100 dispensere (1000 blade)

90+ års skarphed

JBF A/S har mere end 90 års erfaring med produktion af barberblade og industrielle blade og tilbyder et stort udvalg af industrielle barberblade.

JBF’s industrielle blade er fremstillet af europæisk kulstofstål eller rustfrit stål af høj kvalitet og er perfekt slebne for at opnå langvarig skarphed. De er et holdbart, nøjagtigt produkt af høj kvalitet, der sikrer effektivitet i din produktion.
Bestil dine industrielle blade fra JBF med lak, hvis du ønsker et blad, der er mere modstandsdygtigt over for rust.

JBF producerer også en række specialblade, der er udviklet i samarbejde med vores kunder.