Tro på vores værdier

1.

+Kvalitet

Hemmeligheden ligger i bladenes skarphed, den tynde, ensartede kvalitet, og det særlige fokus på anvendelighed. Ingen andre skrabermærker laver deres egne blade, og JBF er fortsat den eneste bladproducent, der specialiserer sig i skrabere og blade til skrabere. Mens andre leverandører får deres blade fremstillet af bladproducenter, der fokuserer på skæreevne, har JBF i tæt dialog med slutbrugere og forhandlere udviklet blade, der er perfekte til skrabning.

Bladene kombineres med et specialdesignet ergonomisk plasthåndtag, der er udviklet af pålidelige leverandører baseret på vores strenge instruktioner. Det sikrer et unikt værktøj af høj kvalitet, der gør hverdagen nemmere, mere effektiv og mere sikker for professionelle brugere. Vores værktøj gør dem knivskarpe i deres arbejde og giver dem en følelse af triumf, hver gang de overvinder den skrabeudfordring, de står over for – deraf navnet Triumph.

2.

+Funktion

Hos JBF kender vi til de udfordringer, vores slutbrugere møder i hverdagen. Mange års dialog har givet os indsigt i, hvad de ønsker ift. daglig brug. Derfor er vores værktøjer designet med mest muligt fokus på de opgaver, de skal løse. Fokus er på funktionaliteten, på det ekstra brede blad, på vinklen, håndtaget/grebet – det er her, produktet adskiller sig fra konkurrenterne. JBF ved, at det perfekte slutresultat kun opnås, hvis produktets funktionalitet er i top.

3.

+Sikkerhed

Vores værktøjer er skarpe sager. Og vores brugere har travlt. De har ikke tid til at komme til skade. Derfor udvikler vi vores værktøjer med størst muligt fokus på brugernes sikkerhed – håndtaget, den skarpe klinge, måden man opbevarer klingerne på og hvordan man skifter dem. JBF ved, at det perfekte slutresultat kun opnås, hvis produktets sikkerhed er i top.

90+ års skarphed

JBF A/S har mere end 90 års erfaring med produktion af barberblade og industrielle blade og tilbyder et stort udvalg af industrielle barberblade.

JBF’s industrielle blade er fremstillet af europæisk kulstofstål eller rustfrit stål af høj kvalitet og er perfekt slebne for at opnå langvarig skarphed. De er et holdbart, nøjagtigt produkt af høj kvalitet, der sikrer effektivitet i din produktion.
Bestil dine industrielle blade fra JBF med lak, hvis du ønsker et blad, der er mere modstandsdygtigt over for rust.

JBF producerer også en række specialblade, der er udviklet i samarbejde med vores kunder.