Et skarpt blik på en god historie

JBF A/S, Jydsk Barberblade-Fabrik A/S, udvikler, producerer og markedsfører skrabere og blade til skrabere.

Da JBF blev grundlagt i Løgstør i 1930, var målet at give danske forbrugere en ordentlig barbering takket være superskarpe barberblade med dobbelt kant. Den lille fabrik var stolt af deres enestående håndværk og nægtede at gå på kompromis. De leverede en kvalitet og skarphed, du kunne stole på – hver gang.

Det er det stadig, men det er ikke længere under morgenbarberingen, at kunderne nyder godt af JBF’s skarphed. Da traditionelle barberskrabere gik af mode i 1960’erne, ophørte produktionen af barberblade, og opmærksomheden blev i stedet vendt mod produktion af blade til en række andre formål, bl.a. industriel brug.

Med mere end 90 års erfaring er JBF en af verdens førende producenter af professionelle glasskrabere i høj kvalitet.

Mere end 90 års erfaring med produktion af tynde metalblade er hjørnestenen i den skarphed og kvalitet, der har gjort JBF til en af verdens førende producenter af professionelle glasskrabere i høj kvalitet.

Hemmeligheden ligger i bladenes skarphed, den tynde, ensartede kvalitet, og det særlige fokus på anvendelighed. Ingen andre skrabermærker laver deres egne blade, og JBF er fortsat den eneste bladproducent, der specialiserer sig i skrabere og blade til skrabere. Mens andre leverandører får deres blade fremstillet af bladproducenter, der fokuserer på skæreevne, har JBF i tæt dialog med slutbrugere og forhandlere udviklet blade, der er perfekte til skrabning.

Bladene kombineres med et specialdesignet ergonomisk plasthåndtag, der er udviklet af pålidelige leverandører baseret på vores strenge instruktioner. Det sikrer et unikt værktøj af høj kvalitet, der gør hverdagen nemmere, mere effektiv og mere sikker for professionelle brugere.

Vores værktøj gør dem knivskarpe i deres arbejde og giver dem en følelse af triumf, hver gang de overvinder den skrabeudfordring, de står over for – deraf navnet Triumph.

Triumphs glasskrabere bruges primært indenfor segmenterne rengøring, vinduespudsning, maling og dekoration samt akvarier. Triumphs skrabere er bredt anerkendte for deres høje kvalitet, sikker- hed, funktionalitet og brede vifte af anvendelser, og de er “Manufactured by JBF”. De har udviklet sig gennem årene for at afspejle skiftende tider samt nye krav og behov, men fornemmelsen af kvalitet, værdierne og respekten for de gamle dyder manifesterer sig fortsat i hver eneste blad, der forlader fabrikken.

Tro på vores værdier

1.

+Kvalitet

Kvalitetsværktøj holder i lang tid. Samtidig er det effektivt og nemt at bruge. JBF har erfaring og kompetencer til både at udvikle og producere absolut topkvalitet.

2.

+Funktion

JBF kender de udfordringer, som vores slutbrugere møder i hverdagen. Derfor er vores værktøjer designet med mest muligt fokus på de opgaver, de skal løse.

3.

+Sikkerhed

Værktøjer fra JBF er skarpe. Og vores brugere har travlt. De har ikke tid til at komme til skade. Derfor udvikler vi værktøjer med størst muligt fokus på sikkerhed.