Bliv forhandler

Vi leverer professionelle skrabere og skraberblade til førende distributører og forhandlere

Med mere end 40 års erfaring i fremstilling skrabere og skraberblade til vinduespudsning, giver vi vores kunder de bedste professionelle skraber produkter på markedet. Vi forpligtiger os til at levere produkter, der hjælper professionelle med at arbejde effektivt og sikkert.

Vi vil altid gerne finde distributører og forhandlere som lever op til samme standard som os.

Kontakt os hvis I vil vide mere om hvordan I bliver forhandler.

We make
you sharp

JBF's mission er at gøre hverdagen lettere, mere tilfredsstillende og mere sikker for fagfolk, der er afhængige af vores skrabere, men det bør også være nemt for dig som forhandler. Derfor tilbyder vi en række services:

Ophængskort/display kort på 5 sprog

Hængende displaykort til en lang række standardprodukter fås på dansk, engelsk, fransk, tysk og finsk. Kortene har en åben klap, så skraberne nemt kan hænges op på stativerne i butikken. På bagsiden findes beskrivelser af de forskellige typer Triumph-skrabere og deres anvendelse. Display kortene er mærket med EAN-numre.

Tilpassede ophængskort

De enkelte ophængskort kan tilpasses, så de passer til resten af din produktlinje. Prisen afhænger af form, farve og antal.

Tilpassede kasser til emballage

Ligesom med tilpasningsmuligheder for displaykort, er det også muligt at tilpasse de aktuelle kasser, så de passer til resten af din produktlinje. Også her afhænger prisen af størrelse, farve og antal.

Tilpasset emballage

Vi tilbyder tilpasset emballage defineret af kunden ved store ordrer. Det gør det f.eks. muligt at få ekstra emballage i mindre kasser for at gøre det nemmere at plukke fra lageret. Store mængder og rammeaftaler er en forudsætning herfor.

Private label og egen plastfarve

Der vil være private labelmuligheder på udvalgte produkter. I nogle tilfælde vil det også være muligt at vælge sin egen plastfarve.

EAN/UPC

Fremstilling og påsætning af EAN-etiketter. Der kan påsættes skræddersyede EAN-etiketter – dog kan der være krav til opfyldelse af form og mængder.

Fragt

JBF hjælper gerne med at indhente fragttilbud og med andre spørgsmål vedrørende fragthåndtering.

Rabatstruktur

Afhængigt af mængde og ordrestørrelse.

JBF co-branding

JBF-logoer, produktbilleder og kopier er tilgængelige.

90+ års skarphed

JBF A/S har mere end 90 års erfaring med produktion af barberblade og industrielle blade og tilbyder et stort udvalg af industrielle barberblade.

JBF’s industrielle blade er fremstillet af europæisk kulstofstål eller rustfrit stål af høj kvalitet og er perfekt slebne for at opnå langvarig skarphed. De er et holdbart, nøjagtigt produkt af høj kvalitet, der sikrer effektivitet i din produktion.
Bestil dine industrielle blade fra JBF med lak, hvis du ønsker et blad, der er mere modstandsdygtigt over for rust.

JBF producerer også en række specialblade, der er udviklet i samarbejde med vores kunder.