Den nye Handy er på vej ...

Kommer senere på efteråret.

Nyt produkt
samme høje kvalitet

Vi lyttede til vores kunder og bevarede originalens udseende og fornemmelse.

Den nye Handy har alle de samme fordele som den originale Handy-skraber samt forbedringer, hvor det er muligt.

Det nye design er formet til menneskehånden med runde hjørner, der ligger godt i din hånd, og gør det endnu nemmere at bruge og betjene produktet fra begge sider.

+ergonomisk

+sikker

+genanvendt

joel-vodell-8Ogfqvw15Rg-unsplash 1-1

Genbrugt plastik

JBF anerkender fremstillingsindustriens centrale rolle i at drive den grønne omstilling, og vi er aktivt engageret i denne transformative rejse.

Som en del af vores forpligtelse til at fremme den grønne omstilling er vi dedikerede til at fremstille vores produkter af genbrugsmaterialer, hvor det er muligt. Denne forpligtelse gælder også for Handy, der udelukkende er fremstillet af genbrugsplast.

Stay Safe
Stay Sharp

Med de skarpeste blade – vi tager sikkerheden meget alvorligt.  Bladholderen er blevet redesignet for at gøre håndteringen af bladet så sikker og nem som muligt.

Bladholderen dækker nu helt den ene kant af bladet, og det symmetriske design gør, at du kan indsætte bladet fra begge sider. Det gør det sikkert, hurtigt og nemt at udskifte bladet.

Tro på vores værdier

1.

+Sikkerhed

Værktøjer fra JBF er skarpe. Og vores brugere har travlt. De har ikke tid til at komme til skade. Derfor udvikler vi værktøjer med størst muligt fokus på sikkerhed.

2.

+Kvalitet

Kvalitetsværktøj holder i lang tid. Samtidig er det effektivt og nemt at bruge. JBF har erfaring og kompetencer til både at udvikle og producere absolut topkvalitet.

3.

+Funktion

JBF kender de udfordringer, som vores slutbrugere møder i hverdagen. Derfor er vores værktøjer designet med mest muligt fokus på de opgaver, de skal løse.